stirodom Početna O nama Građevinarstvo Ambalaža Ostali proizvodi Galerija Mapa sajta Kontakt Fabrika stiropora Stirodom
Sve o stiroporu Za građevinare Za arhitekte Stirodom blok Stirodom međuspratne konstrukcije Download Fabrika stiropora Stirodom

O nama (fotografije)

Stirodom d.o.o. je fabrika stiropora u Beogradu, osnovana juna 2005. godine od strane porodičnog para Vrzić. Dugogodišnjim bavljenje izvođenjeima građevinski poslova, kako grubih građevinski radova iz temelja da sve do završnih radova, nametnula im se ideja da pored drugih proizvodnji vezanih za gra-đevinske radove otvore proizvodnju termoizolacionog materijala stiropora kao činjenično stanje da ga sami koriste u sve većem broju slučajeva pri izgradnjama objekata različitih namena.

Logistički izuzetno dobro postavljena fabrika u industrijskoj zoni svakog dana dobija na značaju otvaranjem novih magistralnih puteva novim mostom kod Vinče, obilaznice oko Beograda, blizine autoputa Beograd – Niš odnosno pravca Beograd – Šid i magistralnog pravca Beograd – Smederevo doprinela je vrlo brzoj komunikaciji odnosno distribuciji gradovima koji čine osovinu njenog razvojnog potencijala, a to su Beograd – Pančevo – Smederevo dok u drugom krugu Zrenjanin – Vršac – Požarevac – Smederevska Palanka – Lazarevac – Obrenovac – Sremska Mitrovica – Novi Sad. Moderno opremljena sa kompjuterizovanim mašinama za proizvodnju stiropora osavremenjenim LCD 'touch screen' ekranima, uz kontinualno praćenje toka procesa daje sigurnost u kvalitet proizvoda, koji je uz pravi odabir sirovina renomiranih svetskih proizvođača i vođenih ljudima koji imaju isustvo u proizvodnji stiropora čak i do 30 godina ne može da izostane. Stalnim praćenjem dešavanja na svetskim sajamskim manifestacijama, a naročito Minhenskog i Bolonjskog sajma građevinarstva i Milanskog sajma plastike teži se stalnom uvođenju novih proizvoda i procesa koja bi dugoročno pozicionirala firmu Stirodom u vrh ponude termoizolacionih materijala i modularnih formi stiropora u Srbiji. Održavanje kontakata sa kolegama iz drugih fabrika u Evropi, Americi, Kanadi... i udruženja prerađivača EPS-a omogućava nam stalno praćenje novih primena stiropora u industrijskim granama koje se postepeno razvijaju i kod nas, od automobilske industrije, industrije nameštaja, prehrambene industrije...

Naša odlučnost da prisustvujemo rađanju i odrastanju nadasve u budućnosti uspešne firme izbacila nam je u prvi plan ciljnu orijentaciju ka kupcu odnosno poštovanju njihovog vremena i želja, koje pred njih nameću krajni korisnici kao jedini pravi pokazatelji kvaliteta stirodom proizvoda i samih usluga.

Na dalje, trudićemo se da novim proizvodima nametnemo prepoznatljiv brendiran prizvuk o kojim će se nesumljivo verovai s obzirom na korektnost stirodom proizvoda rađenih od samog početka usaglašavanim po najnovijim Evropskim i svetskim strandardima.

Ovom prilikom Vas pozivamo da sagledamo Vaše potrebe i otpočnemo obostrano uspešnu saradnju,

Branko Vrzić, Generalni direktor

STIRODOM d.o.o.

 
Go Green with Quad Lock
 
     
Fabrika stiropornih materijala STIRODOM, Kružni put bb, Industrijska zona, 11309 Beograd, Leštane